Despre Moldova

This text will be replaced

Noutăţile misiunii

ANUNȚ

29.01.2019

Asociația Regards d'Enfants anunță deschiderea apelului pentru Concursului sub genericul “Imaginați-vă orașul drepturilor omului”.

Concursul are menirea de a încuraja tinerii si-și exprime viziunea asupra drepturilor omului, fiind deschis tuturor celor cu vârsta de până la 26 de ani, ce pot participa individual sau în grupuri (școli, instituții specializate, centre sociale, etc.).

Criteriile generale ale concursului nu prevăd o formă specifică a lucrărilor prezentate, fiind permis orice format, cu condiția să nu depășească dimensiunile L - 100 cm/175 cm/H 30 cm pentru creațiile vizuale. Pentru formatul digital (suport CD sau USB), timpul de înregistrare permis este maxim de 3 minute.

Fiecare lucrare va avea pe verso următoarele informații:

  • Concurs 2018-2019: Imaginați-vă orașul drepturilor omului;
  • Numele, prenumele, vârsta, adresa poștală, țara, nr. de telefon și adresa e-mail de contact, precum și denumirea școlii (dacă se participă prin intermediul școlii sau în grup);
  • scurtă definiție ce începe cu "Pentru mine, drepturile omului sunt ... [un cuvânt sau o expresie]".

Fișa cu informații urmează a fi completată în mod lizibil în limba națională a participantului și acompaniată de traducerea în limba franceză. Modelul poate fi solicitat la adresa contact@regardsdenfants.com sau poate fi descărcat la: www.regardsdenfants.org.

Lucrările urmează a fi transmise până la 1 martie 2019 la adresa: Association Regards d'Enfants, 58 avenue des Vosges, 67000 Strasbourg – France. Recepția acestora va fi confirmată de către destinatar prin e-mail. Cheltuielile de expediere sunt în sarcina și responsabitatea expeditorului.

Ceremonia de decernare a diplomelor va avea loc la Strasbourg, în cadrul căreia premianții vor primi titlul de Ambasadori ai Drepturilor Omului. Cheltuielile de călătorie și de cazare vor fi suportate de participanții la concurs.

Detalii privind apelul de participare și programul conferinței pot fi accesate aici

Counsil of Europe coe int web Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe Commissioner for Human Rights mfa.md