Despre Moldova

This text will be replaced

Noutăţile misiunii

Atelier de creație Sărbătorile de iarnă organizat de misiunea RM la Strasbourg

17.12.2018

photo credit Sorina Nidelcu

La 15 decembrie 2018, echipa Reprezentanţei Permanente pe lângă Consiliul Europei a organizat tradiționalul Atelier de creaţie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

La ediţia din acest an a evenimentului au participat de la mic la mare concetățeni din țară, dar și colegi din alte misiuni diplomatice din Strasbourg. Atelierul a întrunit peste 40 de participanți care pe parcursul a câteva ore au fost implicați în activități interactive de creație fiind ghidați de membrii echipei diplomatice. Astfel, micuţii și părinții şi-au demonstrat creativitatea în confecţionarea felicitărilor și coronițelor de sărbători, fapt pentru care au fost premiaţi cu cadouri din partea Moşului, prezent obligator la sărbătoare.

Atelierul de Crăciun pentru copii este organizat în mod tradiţional de către Reprezentanţă, inclusiv drept ocazie pentru a întâlni membrii diasporei RM în spiritul sărbătorilor de iarnă, dar și a promova tradițiile moldovenești printre statele membre ale Consiliului Europei.

Counsil of Europe coe int web Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe Commissioner for Human Rights mfa.md