Despre Moldova

This text will be replaced

Noutăţile misiunii

Designerii din Republica Moldova în Strasbourg

Designerii din Republica Moldova în Strasbourg 26.10.2018

La 25 octombrie 2017, Ambasadorul Corina Călugăru, a avut o întrevedere cu Directorul rețelei „Printemps” Strasbourg Alexandre Vaillant.

În cadrul discuțiilor au fost abordate aspectele participării designerilor din Republica Moldova în proiectul Strasbourg Fashion Week 2018 și prezenței în Pop-up store-ul din Printemps până la sfârșitul anului.

În context au fost trasate perspectivele de colaborare pentru 2019 și viitoarea vizită de lucru în Republica Moldova în acest sens, inclusiv pentru participarea în cadrul Moldova Business Week 2018 (27-29 noiembrie 2018), în calitate de vorbitor, în cadrul Panelului dedicat Industriei Ușoare.

Republica Moldova în ediția 2018 a Strasbourg Fashion Week este oaspetele de onoare. În perioada 28 mai - 3 iunie în cadrul ediţiei 2018 a Săptămânii modei de la Strasbourg designerii moldoveni au participat cu prezentarea mai multor colecții, iar în perioada mai-decembrie 2018 o serie de colecții sunt expuse în Pop-Up Store Strasbourg Fashion Week din magazinul Printemps Strasbourg.

Counsil of Europe coe int web Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe Commissioner for Human Rights mfa.md